لیگ فوتبال فرانسه گرفتار در شورش «جلیقه زردها»

ساعت 00:14 چهار شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

تهران- ایرنا- ادامه نا آرامی های داخلی فرانسه موجب به تعویق افتادن 2 بازی دیگر لیگ فوتبال این کشور شد.

به گزارش سازمان لیگ به نقل از سایت ایرنا به گزارش ایرنا، شبکه فاکس اسپورتس روز چهارشنبه نوشت: تظاهرات مردم فرانسه در جنبشی موسوم به «جلیقه زردها» از ماه نوامبر سال جاری و در پی افزایش تعرفه های سوخت، علیه «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری این کشور آغاز شد.
تظاهرات و اعتصاب های داخلی موجب بروز مشکلات عدیده در سراسر فرانسه به ویژه پاریس شده است. اعتصاب هایی که به دلیل مسائل امنیتی برخی از رویدادهای ورزشی این کشور به ویژه لیگ فوتبال (لوشامپیونه) را تحت الشعاع قرار داد.
تیم بالای جدولی «مون پلیه» که پیش تر هم با تعویق یکی از بازی های خود مواجه شده بود، شنبه هفته پیش رو هم قادر نخواهد بود به میهمانی «نانت» برود.
در سوی دیگر، بازی روز جمعه تیم های «نیس» و «سن اتین» هم به تعویق افتاد. این در حالی است که مقامات باشگاه نیس امیدوار هستند تا بازی معوقه آنان به روز شنبه موکول شود.
با تغییر برنامه بازی ها، سفر «بوردو» برای مصاف با «آنژه» و همچنین میزبانی تیم صدرنشین پاری سن ژرمن از مون پلیه به 15 ژانویه موکول شده است.
ورزشی**3991**3783**

کلید واژه