آغاز مأموریت دشوار برابر نماینده ژاپن

ساعت 11:15 یک شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

خاتون برای رسیدن به این مرحله نیز مسیر دشواری را پشت سر گذاشت و حدود دو ماه پیش، پس از برگزاری دیدارهای حساس مقابل نمایندگان اردن، عربستان و تاجیکستان، جواز حضور در مرحله گروهی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، - زهرا فراهانی - امروز نگاه فوتبال بانوان ایران به سومین دوره لیگ قهرمانان آسیا دوخته شده است؛ جایی که خاتون بم به‌عنوان نماینده کشورمان، مأموریتی دشوار را در یکی از سخت‌ترین گروه‌های مسابقات آغاز می‌کند؛ گروهی که می‌توان از آن به‌عنوان «گروه مرگ» نام برد.

خاتون بم که در هر سه دوره برگزاری این رقابت‌ها حضور داشته، امروز در نخستین دیدار خود به مصاف لئونسا کوبه ژاپن می‌رود. نماینده ایران در این گروه با تیم‌های ناگویا هانگ کره شمالی و آیوادی میانمار نیز هم‌گروه است؛ سه حریفی که عبور از آنها نیازمند آمادگی، تمرکز و انسجام تیمی بالایی خواهد بود.

خاتون برای رسیدن به این مرحله نیز مسیر دشواری را پشت سر گذاشت و حدود دو ماه پیش، پس از برگزاری دیدارهای حساس مقابل نمایندگان اردن، عربستان و تاجیکستان، جواز حضور در مرحله گروهی را کسب کرد.

در این دوره ۱۲ تیم در ۳ گروه ۴ تیمی رقابت می‌کنند. دو تیم برتر هر گروه مستقیماً صعود می‌کنند و دو تیم از میان بهترین تیم‌های سوم نیز راهی مرحله یک‌چهارم نهایی خواهند شد.

حالا خاتون بم در گروه مرگ آسیا، علاوه بر تلاش برای صعود، مسئولیت نمایش توانمندی فوتبال بانوان ایران را نیز برعهده دارد. امید آنکه نماینده کشورمان شروعی موفق داشته باشد و از این فرصت ارزشمند آسیایی بهترین بهره را ببرد.