عزت‌الهی: بازی فردا بسیار مهم است

ساعت 13:34 دو شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

بازیکن تیم‌ ملی می‌گوید همه فکر می‌کنند که کره شمالی تیم ضعیفی است اما فوق‌العاده تیم قابل احترام و سخت کوشی است که کار را برای حریف سخت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال ایران در جریان دیدار پایانی مرحله نهایی مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶، عصر فردا (سه‌شنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه آزادی میزبان کره شمالی است. سعید عزت‌الهی بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از این بازی اظهار کرد:  قلعه‌نویی کامل صحبت کردند. بازی فردا بسیار مهم است. دوست داریم با پیروزی بازی‌ها را تمام کنیم.

وی ادامه داد: مردم و ما لیاقت این را داریم پایان خوشی در این مرحله داشته باشیم. البته کم و کاستی وجود دارد و لیاقت تیم ملی بیشتر از این است. تنها انگیزه ما این است که فردا پیروز بازی بشویم و جلو تیم کره نتیجه بگیرم. همه فکر می‌کنند کره شمالی ضعیف است اما تیم قابل احترامی است و در بازی رفت این موضوع را دیدید و همیشه کار را برای حریفان سخت کرده است.